Ga aan de slag als zwemtrainer bij de leukste triathlonvereniging van de regio Rijnmond! Voor meer informatie kan je mailen naar bestuur@triathlonrijnmond.nl.

Datum: Beschikbaar op de maandagavond van 21.00-22.00, donderdagavond van 21.00 tot 22.00 en zaterdagochtend 10.00 tot 11.00 uur.

Locatie: Zwembad De Dolfijn in Maassluis (maandag), Zwembad Groenoord in Schiedam (donderdag), Zwembad De Kulk in Vlaardingen (zaterdag).

Triathlon Vereniging Rijnmond (TVR) is een vereniging met passie voor de triathlonsport, betrokkenheid van de leden, en waardering voor elkaar, ongeacht niveau. Met een constant ledenaantal van zo’n 100 leden zijn we er voor iedere sporter die interesse heeft in triathlons (en/of duathlons), ongeacht niveau en afstand.

We trainen onder begeleiding van ervaren trainers: 3 keer per week zwemtraining, 1 keer per week fietstraining en 1 keer per week looptraining op de baan. Kijk op www.triathlonrijnmond.nl als je meer informatie over ons als vereniging wilt vinden.

Functieomschrijving:

● Als trainer ben je (mede)verantwoordelijk voor een uitnodigend, positief en veilig trainingsklimaat, waarbinnen de atleten zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan de sport en (samen) bewegen.

● Je werkt samen met de andere trainers ter afstemming van de trainingen.

● Je houdt jezelf regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de zwemtraining (trainingsleer, techniek e.d.), mede in relatie tot de andere sporten (fietsen en hardlopen).

● Je trainingsdagen zijn maandagavond 21.00 tot 22.00 uur, donderdagavond van 21.00 tot 22.00 en zaterdagochtend 10.00 tot 11.00.

Wij vragen:

● Liefde voor zwemmen en betrokkenheid bij de ontwikkeling van je sporters. Je ziet wat iedereen nodig heeft om verder te komen en kunt variëren in je trainersaanpak.

● Je hebt vakkennis. Ervaring is een pre.

● Je staat makkelijk voor de groep en bent communicatief vaardig / sociaal handig.

● Trainerspapieren en EHBO certificaat of bereidheid deze te willen halen en bij te houden.

Wij bieden:

● Mogelijkheid tot het volgen van een cursus tot zwemtrainer.

● Een stimulerende trainingsomgeving met kundige trainers.

● Een passende trainersvergoeding, op basis van vrijwilligersvergoeding.

● Een goede accommodatie en een gemotiveerde groep om te begeleiden.

● Trainerskleding, voor herkenbaarheid binnen en buiten het bad.

● Gratis lidmaatschap bij de vereniging.